Fri fragt ved køb over 499 kr. Fragtpris fra 29kr. 14 dages returret. Levering 2-3 hverdage

Shopping Cart

Your cart is empty

Fortsæt med at handle

Om A I S O

 

Mission

Vi ved at du er skøn og dejlig ligesom du er!

Vores mission er, at gøre dig mere komfortabel under dit outfit med A I S O brysttape og nipple covers. Om det så er off-shoulder blusen, kjolen med den bare ryg eller den stramme t-shirt, hvor du ikke føler behov for at vise dine nipples.

- We got you!

 

Vision

Vores vision er at skabe et univers sammen med dig, der omfavner diversitet og afspejler det samfund vi lever i. Repræsentation er vigtigt - både for vores eget selvbillede, men også for vores mentale sundhed.

Derfor vil vi med vores kampagner og platforme, udfordre de idealer, der er skabt af mediebilledet. Udover at vise diversitet i vores kampagner, er det også vigtigt for os at have diversitet i valg af de personer, som vi arbejder sammen med. Både i forhold til valg af fotograf, videograf, grafikker osv.

Vi tror på at diversiteten bagom, er mindst ligeså vigtig som den synlige diversitet. Derfor giver vi plads til diverse kreative sjæle fra forskellige samfundsgrupper.

 

Vores vision er også at gøre en forskel, for forskellige samfundsgrupper i Danmark og i udlandet.  Det gør vi ved at donere procenter, af vores omsætning, bl.a. til nogle af jeres nominerede NGO'er 1 gang om året.

- We got you and your communities too!

 

Mød vores grundlægger

 Hej mit navn er Aida Sowe og jeg er stifteren af A I S O.

Jeg bruger selv en størrelse 80G, og jagten på den perfekte BH, der ikke var for synlig men som stadig gjorde sin ting, har altid været en hovedpine! Så da jeg faldt over bryst tape på et ophold, i NY i september 2019, var det som om at alle mine bønner var blevet hørt. Der vidste jeg, at jeg bare måtte få det produkt til Danmark, i flere farver og bredder!

Udover at jage BH-løsninger, har jeg siden 2015 været i modelbranchen som kurvet model. Her har jeg utallige gange været forundret over, hvor dårlig en repræsentation der har været - både visuelt og bag om kameraet.

Dét vil jeg gerne være med til at ændre på! Bl.a. fordi at jeg kan huske, hvordan den manglende repræsentation i mediebilledet, havde en negativ påvirkning på mit selvbillede under min opvækst, som en brun og kurvet pige.

Jeg har altid været vild med det at løfte i flok, og derfor er det vigtigt for mig, at bidrage med donationer til forskellige velgørende formål.

Velkommen til vores univers <3