Fri fragt ved køb over 499 kr. Fragtpris fra 29kr. 14 dages returret. Levering 2-3 hverdage

Shopping Cart

Your cart is empty

Fortsæt med at handle

Tips & Tricks, Do's & Don't's

Vi ved at vores produkter er effektive og holdbare! Det gør vi på grund af den perfekte blanding, af bomuld og spandex, som der gør at A I S O tapen er fleksibel og åndbar. Den stærke og holdbare lim sørger for, at A I S O tapen kan holde dine bryster i helt op til 8 timer – også ude på dansegulvet!

Af samme grund, er A I S O tapen ikke for alle.

 

Her er 6 Don't's du skal vide, før du bruger vores produkt.

 • Anvend ikke vores tape, hvis du har sart, tynd eller følsom hud.
 • Anvend ikke vores tape på ar, som der er mindre end 8 måneder gamle.
 • Anvend ikke vores tape, hvis du er gravid eller ammer.
 • Anvend ikke vores tape i mere end 8 timer.
 • Anvend ikke vores tape ved længerevarende eksponering, for varme eller sol, da det kan medføre at limen smelter sig fast på din hud. (Sorry Honey, ingen solbadning!)
 • Anvend ikke vores tape to dage i træk. Din hud har brug for pause mellem hver anvendelse.

 Det er vigtigt, at du anvender A I S O produkterne efter ovenstående råd, da det ellers kan resultere i udslæt, vabler eller irriteret hud.

 

Her er 5 gode råd, du skal følge for at opnå de bedste resultater!

 1. Test din hud

klip et lille firkantet stykke af din A I S O tape af, og påfør det på dit bryst i 24 timer, for at sikre at din hud ikke reagerer uønsket på limen. Husk at din hud på brystet, er anderledes og typisk mere sensitiv end huden på resten af din krop.

 

 1. Rengør og tør din hud

Dette er super vigtigt! Hvis huden ikke er ren og tør, kan det forhindre A I S O tapen i at klæbe sig ordenligt fast til din hud. Sørg for, at din hud er fri for:

 • Cremer og olier (inklusive fugtgivende sæbe og kropsvask, der efterlader creme på din hud).
 • Pulver, concealers eller andre makeup-produkter.
 • Parfume eller deodoranter.
 • Sved.
 • Solcreme.
 • Frisk spray tan.

 

 1. Påfør A I S O Nipple Covers

Vi har gjort A I S O tapen stærk, så det kan holde dine bryster. Derfor er det vigtigt at beskytte dine brystvorter, da huden på dine brystvorter, er sensitiv sammenlignet med huden på resten af dit bryst. Hvorfor at du skal anvende og påfører A I S O Nipple covers, som du placerer på midten af brystvorten, inden du anvender A I S O tapen.

 

 1. Mål og klip

Når du ved hvilket outfit du skal have på, samt hvilken af tapemetoderne du vil følge - Mål og klip strimler af A I S O tapen. Du skal bruge 1-5 strimler, pr. bryst, afhængig af din bryststørrelse og tapemetode. Husk at større bryster har brug for mere A I S O tape for, at støtte op om den tungere belastning. For lidt A I S O tape kan forårsage irritation, vabler eller en udjævn formning af brystet. Derfor har vi lavet A I S O tapen i 2 forskellige bredder for at gøre det nemmere, at tilpasse A I S O tapen, til netop din bryststørrelse. 

Klip evt. hjørnerne af strimlerne af, inden påsætning, for at undgå hjørner der løsner sig.

 

 1. Løft og tape

Pil et stykke af bag papiret på tapen af. Hold derefter dit bryst i den ønskede position med den ene hånd. Påfør derefter tape under dit bryst, med den frie hånd. Pil mere og mere af bag papiret af i takt med, at A I S O tapen placeres over brystet.

Sørg for, at A I S O tapens klæbende side, ikke kommer i berøring med sig selv og mindst muligt, med dine hænder. Husk at dette er et engangsprodukt, når A I S O tapen har rørt ved noget, klæber det sig ikke fast igen.

A I S O tapen har en strækningsevne på op til 150 procent. Men det er vigtigt ikke at strække for meget i A I S O tapen, ved påsætning af tapen på dit bryst. For meget stræk i A I S O tapen, kan få tapen til at trække i huden og forårsage irritation og vabler. Samtidig kan for meget stræk også give brystet en flad form, kontra en rund naturlig form. 

Glat eventuelle rynker ud med fingrene, fremfor at flytte på A I S O tapen, da det kun klæber en gang efter påsætning. 

 

 1. Aktivér og til klip

Aktiver A I S O tapen ved at gnide dine fingre over tapen, og klip forsigtigt overskuddet af, så det passer til din påklædning.

 

Aftagning af A I S O tape

 1. Gnid kokosolie eller varmt vand på A I S O tapen, indtil det er fuldt mættet. Lad olien trænge ind i båndet i 15 minutter. Dette hjælper med at nedbryde og løsne limen.
 2. Træk langsomt et lille hjørne af, ved bunden af ​​dine bryster og fjern langsomt A I S O tapen - nedenfra og op. 
 3. Gnid mere olie på under båndet, efter behov.