Fri fragt ved køb over 499 kr. Fragtpris fra 29kr. 14 dages returret. Levering 2-3 hverdage

Shopping Cart

Your cart is empty

Fortsæt med at handle

FAQ

 • Hvorfor skal jeg købe bryst tape hos A I S O?

  Du skal købe vores bryst tape for at give dig selv den ultimative frihed til, at vælge dine outfits. Med vores produkt, slipper du for alle de problematikker der er forbundet med at skulle finde den "rigtige" BH, til dit outfit. Derudover har vi hos A I S O brugt lang tid på at finde den helt rette leverandør for, at sikre os den gode kvalitet og skånsomme lim. Ydermere har vi gennemgået ingredienserne på limen, hos en kemikonsulent i Danmark, på trods af at dette ikke er et krav inden for beklædningsvarer. Det har vi gjort for at sikre os, at de anvendte ingredienser, lever op til EU’s standarter. Desuden donere vi 5kr. per solgte bryst tape, til forskellige NGO’er hvert år, da vi gerne vil være med til at gøre en forskel, sammen med dig.
 • Hvordan ved jeg, hvilken bredde A I S O tape jeg skal bruge?

  Vi har 2 størrelser: 5cm og 10cm. 5cm er god til dig, der bruger en størrelse A-D skål. Hvor at 10cm er god til dig, der bruger en størrelse D/DD+ skål.
 • Hvorfor har i ingen farver der passer til min hudtone?

  Hos A I S O har vi lige nu 3 forskellige nuancer: Nilla, Cino og Cholo. Vi er en nyopstartet virksomhed, hvorfor at vi har været nød til at starte småt, men vi arbejder allerede på at gøre farverne endnu bedre. Samtidig arbejder vi på, at få et bredere udvalg af farver.
 • Hvordan kan jeg få kontakt til jer, med yderligere spørgsmål?

  Hvis du har spørgsmål, ris eller ros er du altid velkommen til, at kontakte os på info@aisoofficial.com. Du kan også sende os en besked ved at trykke "Kontakt". Så vil vi besvare din mail hurtigst muligt.