Fri fragt ved køb over 499 kr. Fragtpris fra 29kr. 14 dages returret. Levering 1-3 hverdage.

Se de, varer du har lagt i din kurv

Din kurv er tom

Fortsæt med at shoppe

Om AISO

Vi ved, at du er smuk og dejlig, præcis som du er! <3

Så hvorfor ikke lade verden se dig?

Vi ønsker ikke, at du skal føle dig begrænset og fravælge et outfit, fordi det er besværligt.

Vores mission er at gøre dig mere komfortabel i ethvert sæt tøj, uanset om det er en off-shoulder bluse, en kjole med bar ryg eller en stram t-shirt på en dag, hvor du ikke føler behov for at vise dine nipples.

Med AISO Brysttape og Nipple Covers har du mulighed for at klæde dig, som du vil uden at være begrænset af den konventionelle BH.

- We got you!

 

Læs mere om vores mission her.

 

Mød kvinden bag

Hej, mit navn er Aida Sowe, og jeg er stifteren af AISO Official.

Jeg bruger selv en størrelse 80G, og jagten på den perfekte BH, der ikke var for synlig, men som stadig gjorde sin ting - har altid været en hovedpine!

Da jeg faldt over bryst tape på et ophold i New York i september 2019, var det som om, at alle mine bønner var blevet hørt! Da vidste jeg, at jeg bare måtte få det produkt til Danmark i flere farver og bredder.

Udover at jage BH-løsninger, har jeg siden 2015 været i modelbranchen som kurvet model. Her har jeg utallige gange været forundret over, hvor dårlig en repræsentation, der var - både visuelt og bag om kameraet.

Dét vil jeg gerne være med til at ændre på! Bl.a. fordi jeg kan huske, hvordan jeg i min opvækst som brun og kurvet pige blev påvirket negativt af den manglende repræsentation i mediebilledet.

Jeg har altid været vild med det at løfte i flok, og derfor er det vigtigt for mig at bidrage til noget større med AISO. Derfor donerer vi også penge til forskellige velgørende formål.

 Velkommen til vores univers <3

x Aida og team AISO