Videoer

For English version scroll down

Vi forstår, at det kan virke overvældende, at skulle sætte A I S O tapen på første gang.

Men bare rolig, we got you!

I denne video vil vi trin for trin, vise dig 3 forskellige metoder, at bruge A I S O tapen på en kvinde med en H skål. 

 

 

Har du f.eks. ammet eller haft et større vægttab, som har forudsaget løsere hud på brysterne, så er denne video lige noget for dig. Her vil vi trin for trin, vise dig 4 forskellige metoder, at bruge A I S O tapen på en kvinde der har ammet og derfor har fået løsere hud på barmen. 

Har du løsere hud på brysterne, vil vi anbefale dig at købe den bredde AISO Breast tape 10cm x 5m, uanset hvilken størrelse BH-skål du har. Da den bredde vil gøre det nemmere for dig at påsætte. Samtidig vil du også opleve et mere ensformigt resultat. 

You got this!

 

Binding bruges til at minimere eller flade brystområdet ud og kan reducere kønsdysfori og dermed forbedre mental sundhed. Ivy-Oak - @tankeromkon er uddannet pædagog og laver queer og transaktivisme på Instagram og i deres virksomhed som konsulent, foredragsholder og familierådgiver. Så vi spurgte dem om at lave en how-to -video af, hvordan AISO brysttape kan bruges som binding og her er den!

_______________________________________________________________________________________ 

We understand that it can seem quite overwhelming to figure out how to apply the A I S O Breast Tape for the first time.

But don't worry, we got you!

In this video we will show you 3 different methods on how to use the A I S O Breast tape step by step.