Fri fragt ved køb over 499 kr. Fragtpris fra 29kr. 14 dages returret. Levering 1-3 hverdage.

Se de, varer du har lagt i din kurv

Din kurv er tom

Fortsæt med at shoppe

AISO's produkter

AISO Bryst Tape

Brug bryst tape i stedet for den konventionelle BH, når du skal have et outfit på, hvor du ikke ønsker, at man skal kunne se BH'en, eller hvis du bare ønsker en dag, hvor du kan være fri for det fængsel, som en BH nogle gange kan føles som.

Bryst tape kan redde dig, der gerne vil gå med en overdel, som er nedringet, stropløs eller har åben ryg. 

Tapen sørger for, at dine bryster sidder, som du ønsker, da den løfter og holder dem på plads. Vi har brugt lang tid på at finde den helt rette leverandør for at sikre dig den bedste kvalitet og mest skånsomme lim. Det er dog alligevel en god idé at undersøge, om det giver mening for dig at bruge bryst tape, inden du køber. Læs her, hvad du skal vide, før du anvender AISO Brysttape.  

Hos AISO Official finder du bryst tape i 3 forskellige farver, der repræsenterer 3 forskellige hudtoner. Bryst tapen findes i 2 bredder. Læs vores størrelsesguide her.

 

AISO Nipple Covers

Brug nipple covers under din bryst tape for at skåne dine nipples. Dette er et must! Selvom limen er skånsom, er huden på dine nipples ekstra sart og har brug for beskyttelse <3

Hos AISO Official finder du 2 typer af nipple covers. Dem til engangsbrug, og dem i silicone, som du kan bruge flere gange.

Engangs nipple covers er dem, du skal købe til at have under din bryst tape. AISO Nipple Covers findes i 3 forskellige farver, der repræsenterer 3 forskellige hudtoner. De findes desuden i 2 forskellige størrelser: "Peach" og "Yellow". Læs vores størrelsesguide her.

Silicone Nipple Covers kan bruges 15-20 gange. De er til dig, der gerne vil gå uden BH under f.eks. en stram bluse og ikke er i humør til at vise dine nipples. Find dem i shoppen under kategorien "Nipple Covers".