Fri fragt ved køb over 499 kr. Fragtpris fra 38kr. 14 dages returret. Levering 1-3 hverdage.

Se de, varer du har lagt i din kurv

Din kurv er tom

Fortsæt med at shoppe

Sådan bruger du AISO bryst tape

 

Følg disse simple steps, så du opnår de bedste resultater:

     1. Test din hud

Klip et lille firkantet stykke af din AISO bryst tape, og sæt det på brystet i 24 timer for at sikre, at din hud ikke reagerer uønsket på limen. Det er vigtigt at teste huden på selve brystet, da den er anderledes og ofte mere sensitiv end huden på resten af din krop.

     2. Rengør og tør din hud

Dette er super vigtigt! Hvis huden ikke er ren og tør, kan det forhindre tapen i at klæbe sig ordenligt fast. Sørg for, at din hud er fri for:

  • Cremer og olier (inkl. fugtgivende sæbe og kropsvask, der efterlader creme på din hud).
  • Pulver, concealers eller andre makeup-produkter.
  • Parfume eller deodoranter.
  • Sved.
  • Solcreme.
  • Frisk spray tan.

     3. Påfør AISO nipple covers

Vi har lavet en super stærk tape, så den kan holde dine bryster. Derfor er det vigtigt, at du beskytter dine brystvorter, da huden her er særligt sensitiv.
Placer nipple covers på midten af brystvorten inden påføring af tapen. Så er du safe!

     4. Mål og klip

Når du ved, hvilket outfit du skal have på, kan du afgøre, hvilken tapemetode, du vil følge. Du kan se de forskellige tapemetoder i vores video guides.
Mål og klip strimler af tapen: du skal bruge 1-5 strimler pr. bryst afhængigt af din bryststørrelse og den valgte metode. Jo større og tungere bryster, det mere tape skal der til for at støtte barmen optimalt.
For lidt bryst tape kan forårsage irritation af huden, vabler eller ujævn udformning af brystet. Hos AISO har vi lavet tapen i to forskellige bredder for at gøre det nemmere at tilpasse den til netop din bryststørrelse. Du kan se en guide til valg af den korrekte bredde til dit bryst under "Størrelsesguide".

Inden endelig påføring af tapen kan du klippe hjørnerne af dine strimler for at undgå, at de løsner sig. 

      5. Løft og tape

Bag på tapen sidder papir, som skal pilles af for at tapen kan sættes fast på brystet. Pil et stykke papiret af, så du kan begynde at påføres tapen. Hold dit bryst i den ønskede position med den ene hånd. Påfør tapen under dit bryst med den frie hånd. Pil mere og mere af papiret, mens du påfører tapen.

AISO bryst tape er et engangsprodukt, som mister sin klæbeevne, når det har været i kontakt med noget. Derfor skal du sørge for, at tapens klæbende side ikke kommer i berøring med sig selv og mindst muligt med dine hænder. 

AISO's bryst tape kan strække sig op til 150 procent, men det er vigtigt ikke at strække det for meget ved påsætning. For meget stræk kan få tapen til at trække i huden og forårsage irritation og vabler. Derudover kan for meget stræk få brystet til at se fladt ud i stedet for at give det en flot, rund og naturlig form.

Glat eventuelle rynker ud med fingrene i stedet for at flytte på tapen, da den derved mister sin klæbrighed. 

      6. Fastgør og klip til

Gnid dine fingre over tapen, så den fastgøres helt. Klip derefter forsigtigt eventuel overskydende tape af, så den passer til dit tøj og ikke titter frem i hverken halsudskæringer eller dybe rygge. 

 

Aftagning af AISO bryst tape

Vi har arbejdet hårdt på at finde den perfekte mængde lim til at vores tape holder, samtidig med at det heller ikke må være for svært at tage af.


Samtidig er det vigtigt at man har respekt for at det er tape man putter på huden, kombineret med tyngdekraften fra ens bryster. Derfor skal både påsætningen, og aftagningen gøres korrekt. Dette er vigtigt for at undgå irriteret hud, vabler, sår eller lignende.

     1. Blødgør

Gnid kokosolie, babyolie eller lignende på tapen, indtil den er gennemblødt. Dette kan let gøres ved at tage en vatrondel, dyppe den i olie og massér det rundt på tapen indtil den ser mættet ud. Lad olien trænge ind i 15 minutter. Dette hjælper med at nedbryde og løsne limen.

     2. Fjern tape

Træk et lille hjørne af ved bunden af ​​dine bryster og fjern langsomt tapen nedefra og op.

     3. Brug mere olie

Gnid eventuelt mere olie på under tapen, mens du fjerner den, hvis det er svært at få den af.  

     4. Vask huden

Det er altid en god idé at vaske huden, hvor tapen har siddet efter brug for, at få de sidste lim rester af, så der ikke er noget der sidder på huden og irriterer eller klør efter brug.