Fri fragt ved køb over 499 kr. Fragtpris fra 29kr. 14 dages returret. Levering 1-3 hverdage.

Se de, varer du har lagt i din kurv

Din kurv er tom

Fortsæt med at shoppe

Mission

Du skal føle dig SET

Diversitet gennemsyrer AISO's virksomhedskultur - både foran og bagved kameraet.
På vores platforme og i vores kampagner søger vi at udfordre de idealer, der er skabt af mediebilledet ved at vise modeller, der er repræsentative for dagens samfund. Men det er også vigtigt for os at have diversitet i valg af de personer, der ikke er lige så synlige i virksomheden, dvs. vores fotografer, videografer, grafikere osv.

Vi vil gerne fremhæve de skønne personer, som er eller har været en del af AISO's univers. Derfor har vi lavet en kampagne på Instagram med hashtagget #PASSINGTHEMIC, hvor vi giver mikrofonen til ansigterne bag AISO. 

Vil du også lære dem bedre at kende? Du kan finde kampagnen på vores Instagram profil via højdepunktet #PTM <3

 

Du skal føle dig HØRT

Det er vigtigt for os at inddrage dig i AISO's univers, sådan at du føler dig hørt. Det gør vi ved at give dig medbestemmelse i bl.a. designs af emballage og produkter. Afstemninger sker som oftest på vores Instagram profil @aisoofficial.

Hos AISO Official donerer vi 5 kr. til en NGO for hver pakke bryst tape, du køber. Du er med til at vælge, hvilken organisation, der doneres penge til. Læs mere om AISO fonden her

 

Du skal føle dig FRI

AISO's produkter skal give dig en følelse af frihed. Frihed til at udtrykke dig selv uden at være begrænset af en BH. Det er vigtigt for os at anerkende, at alle individer har forskellige behov. Selvom vi også er all in på #FreeTheNipple <3 Der skal være plads til alle - også til dig.

 

- AISO got you!